עמוד ראשי  |  התחבר או אם אינך עדיין רשום, הרשם בחינם.
  בלוגר  

אודות

הבלוג לאמהות עובדות ** סטודנטים בתקופת מבחנים ** כלות טריות במטבח ** ילדים מבשלים ** וכאלה מחפשים ליצור בן רגע משהו מכלום. בלי הרבה עבודה ובלי בלאגן מיותר. לערבב ת'חומרים והופס זה מוכן.


בהצלחה יקיריי
נושאים
מיוחדים
מרקים

פשטידת בטטה מקמח מלא

09/07/2012 20:55
וניל פקאן
פשטידה, קמח מלא, בטטה, בצל, ביצים

פשטידה יציבה, מרשימה, רכה ונימוחה, עם מתיקות כזאת שפשוט אי אפשר לעמוד בפניה!

 

 

 

 

החומרים

3 בטטות בגודל בינוני

2 בצלים בגודל בינוני

4 ביצים

½1 כוסות מים

½ כוס שמן

3/4 כוס קמח מלא

1 שקית א. אפיה

מלח לפי הטעם

 

 

 

אופן ההכנה

לחמם תנור לחום בינוני של 180 מעלות.

לתוך קערה לגרד את הבטטות בפומפיה גסה (אפשר במג'ימיקס ואפשר גם רק לחתוך לקוביות קטנות), לחתוך את הבצלים לקוביות קטנות ולהוסיף, להניח את שאר החומרים בקערה ולערבב היטב.

לשמן תבנית בגודל 23*23 את התחתית והדפנות.

לצקת את תערובת הפשטידה לתבנית ולאפות 45 דקות.

לאחר האפייה לקרר מעט את הפשטידה לפני החיתוך.

 

בתיאבון!

תהילה
16/07/2012 20:00
וואו!!!
הפשטידה נראית מעולה!!!
Kalina
21/12/2014 12:14
Most help articles on the web are inaccurate or incneerhot. Not this!
יעקב ויסר
30/09/2014 17:40
איפה יכולים להשיג קמח מלא בטטה ?
כתיבת תגובה:
שמכם:

אימייל:

קישור:

תגובה:


הקלד את המספר המופיע בתמונה:

קבלת עדכונים
רוצים לקבל הודעה במייל בכל פעם שהבלוג שלי מתעדכן ?

עדכוני RSS
חיפוש
ארכיון
דגים
ממולאים
סלטים
עופות
נשנושים
תוספת לארוחה
מאפי שמרים
פשטידות