עמוד ראשי  |  התחבר או אם אינך עדיין רשום, הרשם בחינם.
  בלוגר  

אודות

הבלוג לאמהות עובדות ** סטודנטים בתקופת מבחנים ** כלות טריות במטבח ** ילדים מבשלים ** וכאלה מחפשים ליצור בן רגע משהו מכלום. בלי הרבה עבודה ובלי בלאגן מיותר. לערבב ת'חומרים והופס זה מוכן.


בהצלחה יקיריי
נושאים
מיוחדים
מרקים
גליליות ופל ממולאות בעוגת גבינה ומצופות שוקולד
25/02/2016 14:06
וניל פקאן
גבינה, קינוחים, ביסקוויטים, חלבי, שוקולד

מבטיחה לכם - זה לוקח רק 12 דקות הכנה..!

החומרים:
1 חבילת גליליות ופל ריקות למילוי (אני קניתי של חברת 'מימונס')
1 קופסת גבינה במרקם שמנת (אני השתמשתי בסימפוניה. לא להשתמש בגבינה לבנה רגילה כי הנוזלים הרבים שבה מרככים את הוופל)
3 כפות ריבת חלב
1/2 שרוול ביסקוויטים מפורר/טחון דק

1 חפיסת שוקולד מריר
1 כפית שמן
קוקוס (/שקדים/אגוזים וכו')




אופן ההכנה:

להמיס בבן מארי שוקולד ושמן.



בינתיים לערבב בקערה את הגבינה, ריבת חלב, וביסקוויטים טחונים.



למלא שקית זילוף, לחתוך את הקצה לקוטר יחסית גדול שהוא קצת פחות מהקוטר של הגליליות.
למלא את הגליליות.



לטבול את 2 הקצוות של הגלילית בשוקולד המומס, להניח בקופסא, אחרי שכל הגליליות טבולות ומונחות לפזר מעל את הקוקוס.



לשמור במקרר עד ההגשה.

*עדיף להכין בסמיכות של עד 4 שעות טרם מועד ההגשה.


1 תגובות
קאפסקייק סלסילת טו בשבט פרחונית
05/02/2015 12:45
וניל פקאן
אדמה - מגנאש שוקולד
דשא - מקוקוס ירוק
פרחים - מסוכריות צבעוניות

סלסילת פרחים צבעונית, מתוקה וקלילה ביותר

בהצלחה!


מתכון לקאפסקייק שוקולית בחושה-

המצרכים:
1 כוס קמח
1 שקית אבקת אפייה
1 כוס אבקת שוקולית
1 כוס שמן
3/4 כוס סוכר
4 ביצים
1/2 מיכל שמנת מתוקה (אפשר גם ריצ')

לציפוי:
1/2 מיכל שמנת מתוקה (אפשר גם ריצ')
100 גר' שוקולד

אופן ההכנה:
לחמם תנור ל180 מעלות
לערבב את כל המצרכים יחד במיקסר 2-3 דק'
לצקת לתוך מנג'טים רק עד 1/2 מהגובה (זה תופח מאוד באפייה)
לאפות 20 דק'

לקרר

לקישוט:
למרוח את הקרם על הקאפסקייק כשהוא חם
לצבוע קוקוס עם 2 טיפות צבע מאכל ירוק ולפזר על השוקולד
לפזר מעט סוכריות צבעוניות
לחבר עם מעט דבק בשני צידי הנייר סרט מתנה להדמיית סלסילה


0 תגובות
מאפינס בטטה וגבינת חמד
05/06/2014 22:11
וניל פקאן
חלבי, בטטה, בצל, גבינה, ביצים
הפרקטי שבכל העסק פה הוא שאפשר להקפיא ולחמם מנות בודדות בכל פעם. 
לקחת לעבודה, לפיקניק או ארוחה ביתית אישית


 
החומרים:
2 בטטות בינוניות קצוצות
2 בצלים בינוניים קצוצים
2 ביצים
1 כפית אבקת אפיהכוס וחצי קמח
1/2 כוס שמן
כוס וחצי מים
100 גר' גבינת חמד מגוררת
מלח לפי הטעם (אני ממליצה 1/2 כפית)
 

 

 


אופן הההכנה:
לחמם תנור לחום בינוני.
לשים את כל החומרים בקערה ולערבב היטב.
להניח מנג'טים בתוך תבנית שקעים ולצקת מהבלילה עד כ-3/4 מגובה המנג'ט.
לאפות 30-40 דק'.

בתיאבון!

0 תגובות
לביבות ירק
23/10/2013 18:12
וניל פקאן
בטטה, גזר, קישוא, ביצים, קוואקר, לביבות

 

הלביבות האלה כ"כ עדינות בטעמן שהן פשוט תוספת טעימה ליד כל מה שישימו אותן ויש להן כ"כ הרבה פלוסים:

+ אפויות בתנור (לא צריך לעמוד לטגן..)

+ עם קוואקר (ללא קמח)

+ שמן זית (קצת בריאות..)

+ בלי שום תוספת משמעותית אחרת. נטו ירקות.

 

יוצא כ-30 לביבות.

 

 

החומרים:

בצל בינוני

2 קישואים בינוניים

2 גזרים בינוניים

2 בטטות בינוניות

4 ביצים

1.5 כוסות קוואקר (שיבולת שועל)

1/4 כוס שמן זית

 

 

אופן ההכנה:

לחמם תנור ל170 מעלות.

לקצוץ את הבצל לחתיכות קטנות. לקלוף ולקצוץ את שאר הירקות בפומפיה או מג'ימיקס. להניח הכל בתוך קערה גדולה ולהוסיף את שאר החומרים.

לערבב היטב (בידיים הכי טוב...) להמתין 10 דק' עד שהקוואקר מתרכך ונטמע בתוך הבלילה ולערבב שוב.

להניח נייר  אפייה על גבי תבנית גדולה ולמרוח עליו שמן זית עם מברשת.
לקחת כמות מהבלילה ביד אחת ו"להקפיץ" מיד אחת לשניה מס' פעמים עד שנוצר "כדור". מניחים על גבי הנייר במרווחים ומועכים מעט.

לאפות כ20-30 דק' עד שהלביבות מקבלות צבע שחום בתחתיתן.

 

בהצלחה!

 

 

 

0 תגובות
שעועית ירוקה שלמה בדבש וחרדל
20/10/2013 15:45
וניל פקאן
שעועית, בצל, דבש, חרדל

 

 

תוספת מתקתקה עדינה ומפתיעה, מתאימה ליד עוף/אורז/פסטה

קלילה מאוד להכנה ולוקחת כלום זמן..

 

 

החומרים:

4 כפות שמן

2 בצלים בינוניים

4 כפות דבש

1 כפית גדושה חרדל

800 גר' שעועית ירוקה קפואה (שקית שלמה)

מלח לפי הטעם

 

 

אופן ההכנה:

לשפוך את תוכן שקית השיעועית לתוך קערה. אין צורך להפשיר. לשפוך מעל מים רותחים עד לכיסוי השעועית ולהשרות 5 דקות עד לריכוך השעועית.

לשפוך את השמן לתוך סיר בינוני על אש גבוהה, לחתוך את הבצל לפרוסות דקות וארוכות ולטגן בשמן כ-5 דק' מכוסה. לערבב היטב.

להוסיף לסיר דבש, חרדל ומלח. לערבב היטב ולכסות. לבשל עוד כ-5 דק'.

לסנן את השעועית מהמים ולהוסיף לסיר. לערבב מעט ולכסות.

לבשל 15 דק' לספיגת טעמים.

השעועית יוצאת קריספית ובדיוק במידה הנכונה.

מי שאוהב את השעועית רכה מאוד ובטעם חזק יותר - לבשל עוד 15 דק'.

 

בהצלחה!

0 תגובות
« הקודם 1 2 3 4 הבא »
קבלת עדכונים
רוצים לקבל הודעה במייל בכל פעם שהבלוג שלי מתעדכן ?

עדכוני RSS
חיפוש
ארכיון
דגים
ממולאים
סלטים
עופות
נשנושים
תוספת לארוחה
מאפי שמרים
פשטידות