עמוד ראשי  |  התחבר או אם אינך עדיין רשום, הרשם בחינם.
  בלוגר  
תחרות מתכונים!!!
28/06/2012 20:57
תומר קירשנבאום
מי שישלח אלי את המתכון הכי טעים יזכה בפרסומו בבלוג שלי ובפרס מיוחד!!! (סודי)
שלחו אלי את המתכונים כתגובה למודעה זו (לא מקבלים הודעות באימייל) ואחד מכם יזכה בהפתעה + פרסום המתכון אצלי!!!
תמהרו!

0 תגובות
מתכון 5: גלידת בועות להכנה בדקה
28/06/2012 16:46
תומר קירשנבאום
על המנה: זה קל להכין את זה וקשה לאכול את זה, אבל זה רק בועות! דרך כיפית, טעימה וחסכנית לשתות חלב.

מצרכים: חלב, קשית שתייה

אופן ההכנה: שימו ברבע מהכוס חלב, הכניסו את הקשית לחלב ונישפו עד שיצא לכם מין מיגדל מבועות ותאכלו אותו (מותר להוסיף סוכר).
בתיאבון!/לחיים!
0 תגובות
מתכון 4: סלט אבוקדו עם חמציצים
26/06/2012 20:28
תומר קירשנבאום
על המנה: המנה היא בעצם סלט אבוקדו רגיל אבל עם קצת גבעולי חמציצים שמוסיפים טעם חמוץ. מי שלא יודע להכין סלט אבוקדו, הנה המתכון לסלט... (עם החמציצים)

מצרכים: אבוקדו, עגבנייה, בצל, מיץ לימון, מלח, פלפל וחמציצים.

אופן ההכנה: תחתכו את האבוקדו, העגבנייה, הבצל והחמציצים לחתיכות קטנות (את הבצל תחתכו ממש קטן). שימו מלח ופלפל, שפחו את מיץ הלימון וערבבו הכול בקערה גדולה.
בתיאבון!
0 תגובות
מתכון 3: משקה ישראל
08/06/2012 21:08
תומר קירשנבאום
על המשקה: המשקה בעצם מבוסס על השיר "ארץ זבת חלב, חלב ודבש!" וכפי שכבר ניחשתם הוא מכיל חלב ודבש.

מצרכים: חלב ודבש

אופן ההכנה: שימו בכוס 2-3 כפיות דבש ואז שימו חלב עד שהכוס מלאה. ערבבו טוב טוב כדי שהדבש ימס.
לחיים!
0 תגובות
מתכון 2: פנקייק עם בננה
03/06/2012 17:07
תומר קירשנבאום
על המנה: המנה היא בעצם פנקייק רגיל אבל יש בו פרוסות של בננה. איך הכנסתי אותם? קראו ותגלו!

מצרכים: בננה (כמובן), קמח (רצוי תופח), קצת מלח, חלב, ביצה, סוכר, חמאה.

אופן ההכנה: קלפו את הבננה ותחתכו לפרוסות, ערבבו את שאר המצרכים יחד בקערה, שימו את חלק מפרוסות הבננה על מחבט ושיפכו את הבלילה עליהם (לא את הכול), תגנו משתי הצדדים ושימו בצלחת.
בתיאבון!
1 תגובות
מתכון 1: חביתיי
30/05/2012 19:34
תומר קירשנבאום
על המנה: שם המנה הגיע משמו של בני התינוק- איתי ובנוסף הוספתי את המילה חביתה. המנה בעצם מתארת את איתי בכך שהיא מתוקה, קטנה ומחייכת כמו איתי. 

מצרכים (מנה אחת): ביצה, 3 כפיות סוכר (שטוחות), ממרח שוקולד, פצפוצי שוקולד לבן.

אופן ההכנה: שיברו את הביצה לתוך מחבת קטנה והוסיפו את הסוכר. טגנו את החביתה עד שתהייה מוכנה אבל לא שרופה (בלי לקשקש אותה). מרחו על החביתה את ממרח השוקולד ושימו את הפצפוצים בצורה של פרצוף מחייך (סמיילי). 
בתיאבון!
3 תגובות
קצת על הבלוג...
30/05/2012 17:25
תומר קירשנבאום
לכלל גולשי בלוגר.
אנו, תומר ואומרי, שמחים להודיע לכם, גולשים יקרים, על פתיחתו של הבלוג החדש שלנו - מתכונים חדשים. הבלוג יעודכן מדי שבוע ויכיל מתכונים חדשים ומפתיעים שאנו גילינו והמצאנו. גם אתם הגולשים יכולים להוסיף מתכונים משלכם, דרך התגובות. אנו נשמח מאוד לשמוע את דעתכם על הבלוג. 
מאחלים לכם קריאה נעימה,
תומר ואומרי,
כותבי הבלוג.
4 תגובות
קבלת עדכונים
רוצים לקבל הודעה במייל בכל פעם שהבלוג שלי מתעדכן ?

עדכוני RSS
תחרות מתכונים!!!
שלחו אלי את המתכון הטעים ביותר שלכם והוא יופיע כאן, ואולי תיזכו בפרס!!!
(פרטים בפוסט "תחרות מתכונים")
המתכונים בבלוג
•  חביתיי
•  פנקייק עם בננה
•  משקה ישראל
•  סלט אבוקדו עם חמציצים
•  גלידת בועות להכנה בדקה