עמוד ראשי  |  התחבר או אם אינך עדיין רשום, הרשם בחינם.
  בלוגר  

אודות
נושאים
בישול  (9)
סדנה  (9)
מתכונים  (6)
מרק  (4)
חציל  (2)
לחמים  (2)
לחמניות  (2)
תימני  (2)
איטלקי  (1)
ארטישוק  (1)
דגים  (1)
זיתים  (1)
מפרום  (1)
במרק ברגל ימין


קערה לכל פועל .....


עלי גפן לכולם

שלום לכולם משתף אותכם בתהליך הכנת עלי גפן ממולאים
מקווה שיעזור לראלו אשר פוחדים מהתהליך
מפרום מהפורום
03/07/2015 18:34
פוקסי99
סדנה, בישול, מפרום
לפני החג הכנתי מפרום כתוספת לקוסקוס
אז הינה התהליך
ר

אשית 300 גרם בשר טחון
בצל גדול קצוץ דק
1/2 חבילה פטרוזיליה קצוצה
1/4 חבילה כוסברה קצוצה
6 שיני שום מעוכות
פלפל שחור
מלח
מערבב הייטב את כל הבלילה למילוי







מכין את תפוחי האדמה למילוי, בוחר תפוחי אדמה בגודל בינוני וחותך אותם לאורך ל3 חלקים



לוקח את שליש תפוח האדמה חוצה אותו לאורכו אבל עד כס"מ מהקצה



פותח אותו משולש בין האצבעות אבל לא יותר, על מנת מדיי שלא ישבר בחיבור



דוחס פנימה את המילוי ככל הניתן, אבל לא להגזים שהחיבור לא ישבר



מצפה בקמח



וטובל בביצה



מטגן השמן עד שמקבל צבע שחום והציפוי מספיק חזק להחזיק את התוכן



ושכולם מוכנים אפשר להמשיך בבישול



מכינים את הרוטב
בצל גדול קצוץ דק
6 שיני שום חתוכות דק
3 כפות רסק עגבניות
1/4 חבילה פטרוזיליה
1/4 חבילה כוסברה
פלפל ירוק חריף
פלפל אדום
פלפל שחור
מלח
ומים
מטגן את הבצל יחד עם הפלפל החריף ןהשום
מוריד את הלהבה מוסיף את התבלינים
מוסיף את הרסק תוך בחישה
ומוסיף מים עד גובה המפרום הצפוי
שם את המפרום אחד אחד ומבשל על אש קטנה עד שתפוח האדמה מתרכך



0 תגובות
« הקודם 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 16 17 הבא »
קבלת עדכונים
רוצים לקבל הודעה במייל בכל פעם שהבלוג שלי מתעדכן ?

עדכוני RSS
חיפוש
ארכיון
סדנאות
מתכונים