עמוד ראשי  |  התחבר או אם אינך עדיין רשום, הרשם בחינם.
  בלוגר  
אודות
קבלת עדכונים
רוצים לקבל הודעה במייל בכל פעם שהבלוג שלי מתעדכן ?

עדכוני RSS
חיפוש
ארכיון
חצילים אני ממש אוהבת
07/02/2012 18:01
פנינה שושן

 

 

 

חצילים אהובים עלי בכל עונה בכל מצב וגם אני מנסה כל פעם לשדרג לשפצר וסתם כי בא לי

זה סלט מגנוב משהו שדוד שעליו אני עושה את כל הטסטים מחסל את זה במשיכת חלה אחת

אז ככה:

 

חציל ארוך פורסים פרוסות וממליחים מנגבי ומטגנים עד כאן הכל  ברגיל

טיפ של שכנתי המקסימה רשל - להפוך את החציל די מהר ולא לחכות שצד אחד ישחים קודם זה תופס פחות שמן וגם לא משפריץ!!!!!

אל תשטפו את הסיר טיגון ככה בזריז קלפו תפו"א ופרוסות דקיקות טגנו זה יצטרף  אחר כך בכיף

על נייר סופג להניח  את החצילים בינתיים פורסים 2 עגבניות כמה שיני שום וכוזברא קצוצה (עם פטרוסילה גם טעים באמת)

אז ככה

בסיר שטוח רצוי קצת שמן וושום קצוץ ומיד שלא ישרף שמים חלק מפרוסות העגבניה עליהם קצת מהירק ואריסה ביתית

לפי חריפות שאוהבים מלח פלפל יש כאלה שאוהבים גם כמון  אין לי בעייה עם זה וחצילים שיכבה ושוב עגבניות שום תבלינים וחצילים אין צורך לבשל הרבה זה רק להתחברות

זהו לכבות האש להעביר עם מרית לכלי הגשה לטפטף לימון וירק לקישוט זה טעים אש

עלה לי בראש שאם שוברים ביצים זה כמו שקשוקה  ולזרוק מעל את הצ'יפס ולאכול על המקום  אימא"לה מה זה בא לי

וכסלט זה ממש טוב כמה ימים אם נשאר בכלל

לי יש כמה תבלינים קבועים במטבח בלעדיהם אין לא יוצא כלום כמו שאני אוהבת אחד מהם זה אריסה ביתית של יוחאי

 

 

וואלה שיהיה לכם בכיף

 

צ'או צ'או

 

ביי פנינה

0 תגובות
מצאתי את הפינה
05/02/2012 21:12
פנינה שושן

היי  לכולם

 

כבר כמה פעמים שאני מרגישה צורך לשתף עוד מישהו במשהו שעבר עלי

יש לי מתכונים, עצות חוויות הכל בשפע

 

בעיקר דברים טובים של כיף 

 

 

אז זהו שמצאתי  את הפינה שלי , בלוג משלי שאוכל לדסקס איתכם על כל מה שבא

להשתמש באוצר המילים שלי בלי שיתקנו אותי 

 

ובכלל נראה לאן זה מתקדם

 

אז אוקי שיהיה לנו בהצלחה

 

להתחלה אני מעדכנת אתכם שממש עכשיו אני מכינה חביתה ככה בדיוק

עם מעט שמן בצל חתוך גס חצי דקה במחבט שיתחמם בלבד וישאר קראנץ' שמה 4 ביצים (רגע נזכרתי שאין ביצים ושלחתי את הבעל להביא דחוף יש 10 דקות לסגירת הסופר) שהרגע הגיעו שקישקשתי דקה לפני שהופכת פטרוזיליה ושמיר קצוצים מלח ופלפל גרוס וישר לפיטה עם חריף ומיונז

 

 

בקיצור זה טעים אש בדרך כלל אני מוספיה איזה פיפל חריף חתוך גס אבל אחרי שבת לא נשארו לי הרבה קומפוננטים

 

 

רצה לראות האח הגדול

 

אז נתראה בקרוב

אם יש שאלות בכיף

 

צ'או צ'או

 

 

2 תגובות