עמוד ראשי  |  התחבר או אם אינך עדיין רשום, הרשם בחינם.
  בלוגר  
אודות
קבלת עדכונים
רוצים לקבל הודעה במייל בכל פעם שהבלוג שלי מתעדכן ?

עדכוני RSS
חיפוש
ארכיון
יוני 2012  (1)
פסטה להכנה בבית +רוטב
29/06/2012 22:46
אביה הראל

פסטה

1.      1קילו קמח

2.      2ביצים

3.      רבע כוס שמן זית

4.      2חלמונים

5.      2כוסות מים

 

 

 

אופן ההכנה:

 

לשים  ב1מג'ימיקס קמח+ביצים+חלמונים.להוסיף שמן  ומים ולהפעיל עד שנוצר בצק.

הבצק צריך להיות קשה יחסית, במידה והבצק רך, להוסיף קמח.

להוציא את הבצק מין המג'ימקס ללוש בשביל ליצור בצק אחיד ותת לבצק לנוח כ- חצי שעה.

לרדד חתיכות קטנות במערוך,דק ככל שאפשר ולחתוך לרצועות, או להעביר במכונת פסטה.

אחרי כל פעם שיש לכם רצועות פזרו בנדיבות קמח מעל הרצועות שיישארו יבשות.

לבשל במים רותחים עם מעט מלח.

רוטבים

 

 

רוטב עגבניות:

 

לשים במחבת גדולה שמן זית ( 1 2\1 כוסות)  וחמאה (175 גרם) להוסיף שום (2 שניים) קצוץ או כתוש.

להדליק את האש ולחקות עד שמריחים את השום.

להוסיף 2 עגבניות מיובשות קצוצות, 2 קופסאות עגבניות מרוסקות, מלח ופלפל לפי הטעם, קצת בזיליקום וחצי כפית סוכר.

לבשל על אש קטנה במשך כ-חצי שעה.

 

רוטב פטריות בשמנת:

 

להמיס במחבת 100 גרם חמאה ולהוסיף בצל קטן קצוץ דק.

כשהבצל נהיה שרוף להוסיף כמה שיני שום פרוסות. (כל הזמן לערבב)

כשמריחים את השום להוסיף 2 קופסאות פטריות קצוצות (המלצה לשטוף טוב לפני שמכניסים לתבשיל)

לתבל: מלח פלפל אגוז מושקט ובזיליקום לפי הטעם.

להוסיף 2 קופסאות שמנת מתוקה.

להביא לרתיחה ולבשל עוד 10-5 דקות עד שהרוטב מסמיך.

*כל הזמן לערבב אבל מאוד לעט.

 

 

 

*המלצה שלי רוטב פטריות בשמנת!!!

 

0 תגובות